Alle samlingerKom i gang
Kom godt i gang - Opsæt din virksomhed.

Velkommen til Workfeed. Vi har sammensat en hurtig tjekliste, så du får en glidende start.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret i denne uge

Velkommen til Workfeed! Nedenfor finder du en liste over de mest almindelige anvendelser sammen med udvalgte artikler, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang:

Generel information

Uanset hvordan du har tænkt dig at bruge Workfeed, anbefaler vi, at du gennemgår nedenstående guides for at blive fortrolig med Workfeeds grundlæggende funktioner:

1. Brug af Workfeed til planlægning

Der er flere måder at oprette vagtplaner med Workfeed, de mest almindelige scenarier er:

• Automatisk - Workfeed tildeler automatisk medarbejdere til ledige vagter baseret på deres ønsker og kompetencer, ofte brugt af virksomheder med meget varierende vagtplaner som restauranter eller butikker.

• Først til mølle - Medarbejdere vælger selv de vagter, de vil have, ofte brugt af organisationer med en stor arbejdsstyrke som events eller vikarbureauer.

• Fast -vagtplanen er den samme hver uge, ofte brugt af virksomheder med faste medarbejdere som kontorer.

• Roterende - En vagtplan, der gentager sig hver X antal uger, ofte brugt af organisationer som hospitaler, der opererer 24/7.

Uanset hvilken planlægningsmetode du foretrækker, anbefaler vi, at du læser følgende guides for at blive klogere på, hvordan Workfeed kan reducere den tid, du bruger på planlægning:

2. Brug af Workfeed til tidsregistrering

Hvis du kun planlægger at bruge Workfeed til at registrere dine medarbejderes arbejdstid, er der to forskellige måder at gøre dette på:

Vi anbefaler desuden, at du ser på følgende guides for at lære, hvordan Workfeed kan forenkle og automatisere de fleste af dine tidsregistreringsopgaver:

3. Brug af Workfeed til både planlægning og tidsregistrering

Hvis du planlægger at bruge Workfeed til både planlægning og tidsregistrering, anbefaler vi, at du ser på følgende guides:

Planlægning:

Tidsregistrering:

Se flere planlægnings- eller tidsregistreringsrelaterede guides.

4. Hvad Workfeed ellers kan hjælpe dig med

Workfeed kan hjælpe dig med meget mere end planlægning og tidsregistrering. Virksomheder bruger også Workfeed til: