Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerKontrakter
Sådan opretter du medarbejderkontrakter

Denne artikel forklarer, hvordan du kan oprette medarbejderkontrakter, gemme dem som skabeloner og tildele dem til medarbejdere.

Opdateret over en uge siden

Sådan opretter du en kontrakt

Du kan oprette en ny kontrakt til en medarbejder ved at åbne profilen via "teamlisten" og klikke på "Tilføj kontrakt". Her kan du beslutte, om du vil oprette en kontrakt (fra bunden eller ved at vælge en skabelon) eller tilføje en kontrakt i PDF-format.

Oprettelse af en kontrakt fra bunden

Efter at have klikket på "Opret kontrakt", kan du beslutte, om du vil oprette en kontrakt fra bunden eller fortsætte med en eksisterende skabelon. For at oprette en kontrakt fra bunden skal du blot klikke på "Opret fra bunden".

Herfra kan du begynde at oprette din kontrakt i teksteditoren.

Herfra kan du begynde at oprette din kontrakt i tekstfeltet.

Kopiere og indsætte en eksisterende kontrakt

Det er også muligt at kopiere og indsætte teksten fra din eksisterende kontraktskabelon i tekstfeltet.

Brug af smarte pladsholdere

Når du skriver '/' i tekstfeltet, vil du se en liste over smarte pladsholdere. Smarte pladsholdere giver dig mulighed for at omdanne en kontraktskabelon til en ansættelseskontrakt, der er klar til at blive underskrevet. Workfeed overskriver automatisk de smarte pladsholdere i kontrakten med medarbejderdata ved hjælp af oplysningerne i medarbejderens profil. Dette sikrer, at kontrakten indeholder de nødvendige oplysninger som deres navn, stilling og løn.

Afsendelse af kontrakten til underskrivelse

Når kontrakten er klar til at blive sendt til medarbejderen for underskrivelse, kan du klikke på "Fortsæt" og derefter klikke på "Underskriv og send".

Sådan gemmer du en kontrakt som en skabelon

Hvis du vil genbruge den kontrakt, du har oprettet i fremtiden, kan du gemme den som en skabelon. Klik blot på "Gem som skabelon" for at gemme kontrakten i din skabelonbibliotek.

Herfra kan du give skabelonen et navn og klikke på "Gem kontrakt som skabelon".

Sådan tildeler du en kontraktskabelon til en medarbejder

Hvis du vil tildele en kontraktskabelon til en medarbejder i stedet for at oprette deres kontrakt fra bunden, kan du åbne deres profil fra "teamlisten"→ klikke på "Tilføj kontrakt" → og vælge "Kontraktskabelon" i stedet for "Opret fra bunden". Herfra kan du vælge den ønskede skabelon og foretage justeringer, hvis det er nødvendigt, før du sender den.

​​

Sådan underskriver du en kontrakt

1. Arbejdsgiver

Når kontrakten er klar til at blive underskrevet, skal du bekræfte, at du har læst og accepteret kontraktens vilkår. For at sende den til den relevante medarbejder skal du klikke på "Underskriv og send".

2. Medarbejder

FAQ

1. Hvordan kan jeg fjerne en kontrakt fra en medarbejders profil?

Åbn profilen for den relevante medarbejder → klik på kontrakten → klik på "Slet kontrakt".

2. Hvordan kan jeg redigere en eksisterende skabelon?
    Når du tilføjer en kontrakt til en medarbejder, kan du vælge den skabelon, du vil redigere. Efter du har foretaget ændringer, kan du gemme den som en ny skabelon.

3. Kan jeg trække min underskrift tilbage fra en kontrakt?
    Du kan kun trække din underskrift tilbage, hvis medarbejderen endnu ikke har underskrevet kontrakten. Du kan trække din underskrift tilbage samme sted, som du underskrev den.

I det øjeblik begge parter har underskrevet kontrakten, er aftalen på plads, hvilket betyder, at du ikke længere kan trække underskriften tilbage i Workfeed.

4. Jeg vil inkludere medarbejderoplysninger i kontrakten, som ikke er tilgængelige som en smart pladsholder, hvordan gør jeg det?

I dette tilfælde kan du manuelt indtaste detaljerne selv, efter du har tildelt skabelonen til en medarbejder, før du sender og underskriver den.