Skapa och publicera pass
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Skapa pass

För att skapa pass så behöver du bara trycka på den dag du önskar att passet ska upprättas. Härifrån trycker du på "Skapa pass" och sedan väljer du när passet ska börja och när det ska sluta.

Du kan välja om du direkt vill schemalägga en medarbetare i passet, eller så kan du publicera lediga pass som medarbetaren i efterhand själv kan be om att arbeta.

Publicera dina pass

Om du ser ett blått sträck på dina pass vänstra sida, så indikerar det att passet ännu inte blivit publicerat. Först när du publicerat ett pass så blir den synlig för dina medarbetare.

Du kan använda dina opublicerade pass till att planera in i framtiden utan att blanda in medarbetarna. Så fort du trycker på den blå "publicera nu" knappen så kommer ditt team att få notifikationer om att de blivit tilldelade nya pass eller att det finns nya pass lediga som dem kan be om att få arbeta.

Du publicerar dina pass genom att trycka på den blå "Publicera" knappen på veckans högra sida. Ifall du endast vill publicera ett pass åt gången så kan du högerklicka på det enskilda passet och trycka på "Publicera"