Så här skapar du medarbetare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Så skapar du anställda i Workfeed - 3 enkla steg

1. Öppna teamlistan

2. Tryck på den blåa plus ikonen uppe i det högra hörnet.

3. Skriv in namn och epostadress för att bjuda in användaren eller kopiera länken och dela den med fler personer.

FAQ

Hur tilldelar jag avdelningar och roller till medarbetare?

Denna guide förklara hur man ställer in avdelningar och roller i Workfeed

Vad händer när mina medarbetare bjuds in till Workfeed?

När du bjuder in medarbetare kommer de att få ett e-postmeddelande som förklarar att din organisation har valt att använda Workfeed och uppmanar dem att skapa ett konto. Inkluderat är en länk där medarbetaren kan slutföra skapandet av sin egen profil och länkar till var de kan ladda ner Workfeed-appen till sin telefon.