Alla samlingarKommunikationKommunikation
Förbättra den dagliga kommunikationen med hjälp av loggboken
Förbättra den dagliga kommunikationen med hjälp av loggboken

Chefens loggbok är ett verktyg som du och dina chefer kan använda för att reflektera över idag och förbereda er inför morgondagen.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Chefens loggbok är ett verktyg som du och dina chefer kan använda för att reflektera över idag och förbereda er inför morgondagen.

Under dagen kan ditt team dela inlägg som ”mjölken tog slut” eller ”vi kanske ska börja erbjuda havremjölk, flera har bett om det” för att hålla alla informerade om den dagliga verksamheten, problem och idéer.

Så oavsett om du driver ett företag eller övervakar flera platser. Med vår nya loggboksfunktion kan du hålla dig uppdaterad om vad som händer - även när du inte är i närheten.

Hittar loggboken

Du kan öppna loggboken genom att klicka på ett datum i schemavyn, både på datorn och i mobilen.

Konfigurera din loggbok

När du klickar på ”📝 loggbok” kan du skapa och/eller ändra dina inmatningsfält genom att klicka på inställningsikonen ”⚙️”.

Härifrån kan du justera namnen på inmatningsfälten, välja i vilka avdelningar de gäller, omorganisera ordningen eller lägga till/ta bort fält.

Använda loggboken

När din loggbok är klar kan du börja använda den. När du öppnar loggen kan du klicka på en sektion för att lämna ett meddelande. Alla som har behörighetsnivån manager eller admin kan se loggbokens anteckningar och själva lägga till anteckningar. Det är också möjligt att lämna flera anteckningar i ett avsnitt.

Få loggboksanteckningar via e-post

Workfeeds funktion för e-postrapportering gör att du kan få alla loggboksposter och viktiga data i din brevlåda i slutet av varje dag eller morgonen efter.

FAQ.

Vem kan använda loggboksfunktionen?

Loggboken är en Pro-funktion och kan användas av chefer och administratörer.

Vad händer om jag ändrar mina inmatningsfält?

När du ändrar eller tar bort ett inmatningsfält bevaras gamla poster.