Alla samlingarInsikterRapportering
Generera och skicka e-postrapporter automatiskt

Generera och skicka automatiskt dagliga e-postrapporter med nyckeldata som visar hur ditt företag presterar på daglig basis.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är nu möjligt att automatiskt generera och skicka dagliga e-postrapporter som visar hur ditt företag presterar på daglig basis baserat på följande datapunkter:

• Omsättningsdata

• Bokningsdata

• Arbetskostnader och arbetstider

• Skiftpoäng

• Loggboksposter

Konfigurera e-postrapporten

Du hittar inställningarna för e-postrapporten genom att klicka på ett datum i schemavyn, både på datorn och i mobilen. Från den här översikten kan du klicka på den blå knappen längst upp till höger på skärmen för att navigera till inställningarna för e-postrapporten.

Härifrån kan du hantera allt som rör dina e-postrapporter, till exempel när de ska skickas, vem som ska ta emot dem och vilka uppgifter som ska ingå.

Skickar rapporten

Det finns två sätt att skicka rapporten, manuellt eller automatiskt.

Skickar det automatiskt

Du kan automatiskt skicka e-postrapporten till dina valda mottagare varje dag. Du kan välja att skicka dagens rapport varje kväll kl. 9.00 (skicka dagens rapport) eller att skicka gårdagens rapport kl. 8.00 på morgonen (skicka gårdagens rapport). Så snart du har gjort den här inställningen skickas rapporten automatiskt dagligen vid den här tiden.

Skickar det manuellt

Om du inte vill skicka rapporten automatiskt kan du låta inställningen vara kvar på ”Skicka inte automatiskt”. Du kan fortfarande skicka rapporten manuellt om du vill genom att klicka på ”Skicka rapporten en gång till alla mottagare” längst ner på skärmen.

Lägga till mottagare

Du kan lägga till mottagare genom att skriva deras e-postadress i det öppna fältet. När mottagaren är tillagd kan du ange vilka avdelningar de ska få rapporterna för. Mottagaren behöver inte vara en Workfeed-användare.

Anpassa rapporten

Det är upp till dig att bestämma vilka data som ska visas i rapporten. Du kan enkelt hantera detta med de blå bockarna. Du kan också bestämma på vilket språk rapporten ska skickas.

FAQ.

Kan jag skräddarsy mina rapporter?

Ja, du kan bestämma vilka uppgifter som ska ingå i rapporten.

Kan jag ångra en sändning?

Nej, det är inte möjligt.

Måste mottagarna vara Workfeed-användare?

Nej, du kan lägga till vilken e-post som helst.