Alle collectiesCommunicatieCommunicatie
Verbeter de dagelijkse communicatie met het logboek

Het logboek is een hulpmiddel dat jij en je team kunnen gebruiken om te reflecteren op vandaag en voorbereidingen te treffen voor morgen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het logboek is een hulpmiddel dat jij en je team kunnen gebruiken om te reflecteren op vandaag en voorbereidingen te treffen voor morgen.

Gedurende de dag kunnen jij en je team notities delen zoals “de melk is op” of “misschien moeten we havermelk gaan aanbieden, weer meerdere aanvragen” om iedereen op de hoogte te houden van de dagelijkse activiteiten, problemen en ideeën.

Of je nu één zaak runt of toezicht houdt op meerdere locaties. Met onze nieuwe logboek functie kun je op de hoogte blijven van wat er gebeurt, zelfs als je er niet bent.

De logboek functie vinden

Je kunt het logboek openen door op een datum te klikken in de roosterweergave, zowel op de computer als mobiel.

Je logboek configureren

Zodra je op '📝 logboek' hebt geklikt, kun je invoervelden maken en/of wijzigen door op het instellingenpictogram '⚙️' te klikken.

Van hieruit kun je de namen van de invoervelden aanpassen, selecteren in welke afdelingen ze van toepassing zijn, de volgorde herschikken of velden toevoegen/verwijderen.

Het logboek gebruiken

Zodra je logboek klaar is, kun je het gaan gebruiken. Wanneer je het logboek opent, kun je op een sectie klikken om een bericht achter te laten. Beheerders en managers kunnen het logboek inzien en informatie toevoegen. Het is ook mogelijk om meerdere notities in één sectie achter te laten.

Logboekvermeldingen per e-mail ontvangen

Met de e-mailrapportagefunctie van Workfeed kun je alle logboekvermeldingen en belangrijke gegevens aan het einde van elke dag of de ochtend erna in je mailbox ontvangen.

FAQ.

Wie kan de logboekfunctie gebruiken?

Het logboek is een Pro-functie en kan worden gebruikt door managers en beheerders.

Wat gebeurt er als ik mijn invoervelden wijzig?

Als je een invoerveld wijzigt of verwijdert, blijven de oude gegevens bewaard.