Alle collectiesInzichtenRapportage
Automatisch e-mails met rapportages genereren en versturen

Genereer en verstuur automatisch dagelijkse e-mails met belangrijke gegevens die laten zien hoe je bedrijf dagelijks presteert

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het is nu mogelijk om automatisch e-mails te genereren en te versturen die laten zien hoe je bedrijf dagelijks presteert op basis van de volgende gegevenspunten:

• Omzetgegevens

• Reserveringsgegevens

• Arbeidskosten en werkuren

• Shift scores

• Logboekgegevens

Het e-mailrapport configureren

Je kunt de instellingen voor het e-mailrapport vinden door op een datum te klikken in de roosterweergave, zowel op desktop als mobiel. Vanuit dit overzicht kun je op de blauwe knop rechtsboven in het scherm klikken om naar de instellingen voor het e-mailrapport te gaan.

Van hieruit kun je alles met betrekking tot je e-mailrapporten beheren, zoals wanneer ze moeten worden verzonden, wie ze moeten ontvangen en welke gegevens ze moeten bevatten.

Rapportages verzenden

Er zijn twee manieren om de mails te versturen, handmatig of automatisch.

Automatisch verzenden

Je kunt het e-mailrapport elke dag automatisch naar je geselecteerde ontvangers sturen. Je kunt ervoor kiezen om het rapport van vandaag elke avond om 9 uur te versturen (verstuur het rapport van vandaag) of om het rapport van gisteren om 8 uur 's ochtends te versturen (verstuur het rapport van gisteren). Zodra je deze instelling hebt geconfigureerd, wordt het rapport automatisch dagelijks op dit tijdstip verzonden.

Handmatig verzenden

Als je het rapport niet automatisch wilt verzenden, kun je de instelling op 'Niet automatisch verzenden' laten staan. Je kunt het rapport nog steeds handmatig verzenden door onderaan het scherm te klikken op 'Stuur rapport eenmalig naar alle ontvangers'.

Ontvangers toevoegen

Je kunt ontvangers toevoegen door hun e-mailadres in het open veld te typen. Zodra de ontvanger is toegevoegd, kun je aangeven voor welke afdelingen zij de rapporten moeten ontvangen. De ontvanger hoeft geen Workfeed gebruiker te zijn.

Het rapport aanpassen

Het is aan jou om te bepalen welke gegevens in het rapport moeten worden weergegeven. Je kunt dit eenvoudig beheren met de blauwe vinkjes. Je kunt ook bepalen in welke taal het rapport moet worden verzonden.

FAQ.

Kan ik mijn rapporten personaliseren?

Ja, je kunt bepalen welke gegevens in het rapport moeten worden opgenomen.

Kan ik het verzenden ongedaan maken?

Nee, dit is niet mogelijk.

Moeten ontvangers Workfeed gebruikers zijn?

Nee, je kunt elke e-mail toevoegen.