Salaris/loon toevoegen of wijzigen

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je als beheerder lonen/salaris aan een werknemer kunt toevoegen of wijzigen.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Beheer de lonen van al je werknemers vanuit één overzicht.

Je kunt de lonen van al je werknemers beheren in de instellingen voor tijdregistratie van je Workfeed account. Om naar de tijdregistratie-instellingen te gaan, open je de instellingen door rechtsboven op '⚙️' te klikken en 'Tijdregistratie' te selecteren. Hier vind je 'Uurloon'.

Als je op 'Uurloon instellen' klikt, kun je de uurlonen of maandlonen van al je werknemers beheren.

Het loon van een individuele werknemer toevoegen of aanpassen.

Als je de lonen van een individuele werknemer wilt toevoegen of wijzigen, kun je dit doen in de teamlijst. Je kunt naar de teamlijst navigeren door op het pictogram '👬' rechtsboven in je scherm te klikken. Zoek hier de betreffende werknemer en klik op 'Profiel bewerken'. Nadat je op 'Profiel bewerken' hebt geklikt, vind je het tabblad 'Salaris'. Als je hier klikt, kun je hun uurloon toevoegen of aanpassen. Zorg ervoor dat je rechtsboven op 'Opslaan' klikt als je klaar bent.

FAQ.

Kunnen werknemers elkaars (uur)loon zien?

Nee, werknemers kunnen alleen hun eigen loon zien. Alleen beheerders kunnen de lonen van iedereen zien.