Toegangsniveaus wijzigen.

Bekijk de verschillende toegangsniveaus en hoe je ze kunt wijzigen

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De verschillende toegangsniveaus in Workfeed.

Workfeed heeft drie verschillende toegangsniveaus: werknemer, manager en beheerder. Hieronder zullen we ze een voor een doorlopen.

Beheerder.

Het hoogste niveau in Workfeed. Een beheerder kan alles doen, van het bewerken van toegangsniveaus tot het toevoegen van werknemers, het opzetten van integraties, het bewerken van afdelingen, etc.

Manager.

Een manager is beperkter dan een beheerder en moet meer worden gezien als een werknemer met iets meer rechten. De manager kan hetzelfde doen als de werknemer, maar kan ook het rooster bewerken en shiftwijzigingen en werkuren goedkeuren voor een of meer afdelingen.

Werknemer.

De werknemer is beperkt tot zijn eigen profiel en kan als zodanig geen wijzigingen aanbrengen in het rooster.

Toegangsniveaus wijzigen

1. Open eerst de teamlijst in Workfeed en selecteer de werknemer voor wie je het toegangsniveau wilt wijzigen.

2. Klik nu op Profiel bewerken in de rechterbovenhoek.

3. Klik op de optie "Toegangsniveau".

4. Nu kun je selecteren welk toegangsniveau je werknemer zou moeten hebben.

5. Klik rechtsboven op Opslaan en de wijziging is voltooid.

FAQ.

Ik heb het toegangsniveau van een werknemer gewijzigd, maar hij is nog steeds een werknemer.

De persoon moet misschien uit- en inloggen om de wijziging te laten registreren.

Kan ik specifiek aanpassen wat een werknemer kan doen?

Nee, je opties zijn beperkt tot wat er in de huidige toegangsniveaus staat.

Kunnen managers en werknemers elkaars salaris zien?

Nee - alleen beheerders kunnen ieders salaris zien.

Ik kan de toegangsniveaus niet wijzigen, ook al ben ik een beheerder. Waarom?

Toegangsniveaus maken deel uit van het Pro-pakket. Als je het basispakket gebruikt, heb je deze functie niet. Lees hier hoe je je pakket kunt upgraden.