Je Workfeed-abonnement beheren
Je Workfeed abonnement starten of wijzigen.

Dit artikel legt uit hoe je als Workfeed beheerder een Workfeed abonnement kunt starten of wijzigen.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Workfeed biedt 3 verschillende pakketten aan: Basic, Pro en Pro+. Mocht je ze willen vergelijken, neem dan een kijkje op onze prijspagina.

Mocht je je Workfeed abonnement willen upgraden of wijzigen, dan kun je dat op elk gewenst moment doen. Volg de onderstaande stappen.

In je Workfeed account, open de instellingen in de rechterbovenhoek van je scherm. Zorg ervoor dat je onder instellingen het tabblad "Betaling" selecteert.

Klik vervolgens op de knop "Nu upgraden". Ja, ook als je je abonnement wilt wijzigen.

Hier zie je een overzicht van onze verschillende pakketten. Je kunt hier ook de functies van ieder pakket vergelijken. Als je wilt upgraden of van pakket wilt veranderen, selecteer je gewoon het pakket van je voorkeur.

FAQ.

Wat gebeurt er nadat ik een pakket heb geselecteerd?
Je wordt gevraagd om je betalingsgegevens toe te voegen. Zodra de transactie is voltooid, krijgt je account toegang tot het geselecteerde plan.

Kan ik een speciale aanbieding krijgen als de plannen niet aansluiten op mijn behoeften?
We luisteren graag naar je situatie. Neem gerust contact met ons op.