Inzichten
Gegevens van integraties
POS en Tafelreserveringen — Data inzichten

Dit artikel verdiept zich in de POS- en tafelreservering inzichten die beschikbaar zijn onder de rooster weergave van Workfeed.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je Workfeed hebt geïntegreerd met je kassa (POS) en/of tafelreserveringssysteem(en), voorziet Workfeed je van waardevolle gegevensinzichten - direct onder het rooster. Dit artikel legt uit welke inzichten je krijgt en waar je ze kunt vinden.

Je systemen integreren.

Voor toegang tot inzichten is een actieve integratie met je kassasysteem(en) en/of tafelreserveringssysteem(en) vereist. Je kunt integraties bekijken en activeren in de instellingen van je Workfeed account onder het tabblad 'integraties'.

Wanneer je Workfeed integreert met je kassasysteem zie je automatisch 'POS' onder het rooster staan. Hetzelfde geldt voor tafelreserveringen, maar in dit geval zie je 'Gasten' verschijnen. Als je op een van beiden klikt, worden je inzichten getoond.

Data inzichten.

POS / Kassa

Zodra je Workfeed integreert met je kassasysteem, haalt Workfeed automatisch je verkoopgegevens in real-time op uit je kassasysteem en visualiseert deze onder het schema. Wanneer je op het cijfer 'POS' klikt, kun je een diepere duik nemen in je verkoopcijfers met inzichten zoals:

• Je omzet in real-time

• Omzetvergelijkingen met soortgelijke dagen

• Omzet verspreid over de dag (totaal per uur)

• Gemiddelde omzet per gast (vereist ook een reserveringsintegratie)

• Vergelijking van gemiddelde omzet met vergelijkbare dagen

Tafelreservering

Als je 'Tafelreserveringsdata' inschakelt, haalt Workfeed automatisch je tafelreserveringsdata op uit je tafelreserveringssysteem en visualiseert het dagelijks aantal gasten onder het rooster. Wanneer je op het aantal gasten klikt, kun je een diepere duik nemen in je tafelreserveringsdata. Je kunt bijvoorbeeld zien op welke tijdstippen de gasten arriveren, wanneer er piekmomenten zijn en je kunt individuele reserveringen bekijken.

Zodra je Workfeed integreert met je tafelreserveringssysteem, haalt Workfeed automatisch je reserveringsgegevens op uit je tafelreserveringssysteem en visualiseert deze onder het rooster. Wanneer je op 'Gasten' klikt, krijg je toegang tot de volgende gegevens van je tafelreserveringen:

• Het aantal reserveringen voor de betreffende dag

• Het aantal geplande gasten op basis van de reserveringen

• Walk-ins ( reserveringen en gasten, achteraf)

• Gasten gedurende de dag (totaal per uur)

• Alle reserveringen inclusief naam, tijd, opmerking, aantal personen en duur

FAQ.

Wie heeft toegang tot de POS gegevens?

Alleen beheerders hebben toegang tot de POS gegevens. Je kunt de toegangsniveaus van gebruikers bekijken en aanpassen in de teamlijst.

Wie heeft toegang tot de tafelreserveringsgegevens?

Iedereen die is toegewezen aan een afdeling met tafelreserveringsgegevens heeft hier toegang toe.

Kan ik de POS- of tafelboekingsgegevens verbergen?

Ja, je kunt zelf bepalen of de gegevens zichtbaar of verborgen moeten zijn door op het '👁' icoontje rechtsboven in het rooster te klikken.