Kom i gang
Workfeed 101 for medarbejdere

Få en kort video-introduktion til medarbejder-appen i Workfeed

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

👋 Velkommen til Workfeed!

Vi er glade for at introducere dig til Workfeed, din nye partner for et nemmere og mere effektivt arbejdsliv. Med Workfeed-appen i lommen vil du opleve en mere struktureret og praktisk arbejdsdag. Denne vejledning gennemgår de vigtigste funktioner, som du får brug for i Workfeed.

Hvad kan du forvente af Workfeed?

Med Workfeed-appen kan du nemt og hurtigt få et overblik over din arbejdsplan, muligheden for at bytte vagter med dine kolleger, registrere mødetider, holde styr på dine arbejdstimer og endda synkronisere med din kalender. Dette betyder mindre besvær med at jonglere med skemaer og mere tid til det, der betyder noget for dig.

Sådan kommer du i gang:

Download Workfeed-appen: Du kan downloade Workfeed til både iOS og Android uden besvær. Søg blot efter "Workfeed" i din app-butik.

Log ind: Brug den e-mail og adgangskode, du angav, da du tilmeldte dig via tilmeldingslinket, du modtog fra din administrator. Hvis du endnu ikke har registreret dig, kan du læse denne guide til registrering i Workfeed. ​

Vi har udviklet appen med dig i tankerne, og vi er her for at sikre, at den gør dit arbejdsliv mere struktureret og problemfrit. Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp, står vores supportteam klar til at hjælpe dig. ​ ​ ​

Oversigt over funktioner:

Der er en del ting at gøre i Workfeed. For at hjælpe dig med at forstå dem har vi lavet flere vejledninger. Tjek dem her:

Velkommen til teamet!