Log ind på din Workfeed app

Se her hvordan du logger ind på din Workfeed app.

Opdateret over en uge siden

Log ind for første gang

Hvis du lige har modtaget en invitation til Workfeed eller lige har downloadet appen, er her nogle trin, du kan følge.

Accepter din invitation

Der er to måder, du kan blive inviteret til Workfeed på. Enten modtager du en e-mail med et invitationslink, ellers modtager du et direkte link til at oprette din profil.

For begge metoder skal du udfylde nogle grundlæggende oplysninger og vælge en adgangskode. Når du har fuldført disse trin, kan du downloade appen og logge ind på Workfeed.

Bemærk: "Det er muligt for dig at logge ind på Workfeed fra 2 steder: mobilappen og webbrowseren."

Log ind på appen

Indsæt din e-mail-adresse og den adgangskode, du oprettede, da du først oprettede din konto.

Hvis du har glemt din adgangskode eller e-mail, skal du trykke på "glemt adgangskode".

Indsæt den e-mail, du tror, du har brugt. Hvis den ikke findes i vores database, vil vi lade dig vide det. Hvis den eksisterer, sender vi et link til nulstilling af adgangskoden til den mail.

Log ind i webbrowseren

Workfeed er også tilgængelig fra din computer. Gå til app.workfeed.io og log ind for at få adgang til denne version.

FAQ

1. Hvordan ændrer jeg min e-mail eller telefonnummer?
    Kontakt din administrator og bed dem om at opdatere det fra deres profil.

2. Jeg har glemt min e-mail, og jeg kan ikke huske den. Hvad gør jeg?
    Snak med din leder. Fra hendes konto kan hun åbne medarbejderlisten og se præcis, hvilken e-mail der er tilknyttet din konto.

3. Hvor nulstiller jeg min adgangskode?
    På log ind siden er der et link til nulstilling af din adgangskode. Indtast din e-mail, og vi sender en mail med yderligere detaljer om, hvordan du opdaterer adgangskoden.

4. Jeg har ikke modtaget min nulstillings-e-mail til adgangskoden. Hvad gør jeg?
    Sørg for at tjekke din spam-indbakke. Prøv at anmode om mailen igen. Hvis du slet ikke modtager nogen e-mail, bedes du kontakte [email protected], og vi vil hjælpe dig.

5. Det ser ud til, at jeg ved et uheld har oprettet en virksomhedskonto. Hvad gør jeg?
    Hvis du er nået hertil, kan du gøre følgende:

• Log ind på den virksomhedskonto, du har oprettet.

• Åbn medarbejderlisten i topmenuen og vælg dig selv.

• Skift nu din e-mail til noget tilfældigt, f.eks. [email protected].

• Tryk på gem. Nu er din e-mail blevet frigivet, og du kan registrere dig via invitationslinket fra din leder.