Profilindstillinger FAQ

Har du spørgsmål om dine profilindstillinger i Workfeed? Vi har samlet ofte stillede spørgsmål her.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

For medarbejdere:

Her har vi samlet de typiske spørgsmål og svar for medarbejdere.

Hvordan nulstiller jeg mit password?

1. Gå til login-siden og klik på linket "Glemt password".

2. Indtast nu din e-mail.

3. Nu vil du modtage en e-mail med et link til at oprette et nyt password.

Hvordan ændrer jeg sproget i Workfeed?

1. Fra startsiden af din Workfeed-app skal du klikke på indstillinger i øverste venstre hjørne.

2. Klik på knappen kaldet "Sprog og format".

3. Vælg det ønskede sprog.

Hvordan ændrer jeg tidsformatet i Workfeed?

1. Fra startsiden af din Workfeed-app skal du klikke på indstillinger i øverste venstre hjørne.

2. Klik på knappen kaldet "Sprog og format".

3. Under "Tidsformat" vælger du dit foretrukne mellem AM/PM eller 24-timers ur.

Hvordan uploader jeg et profilbillede?

1. Fra startsiden af din Workfeed-app skal du klikke på indstillinger i øverste venstre hjørne.

2. Klik på den lille blyant ved siden af dit standardbillede.

3. Nu kan du uploade dit nye profilbillede.

For administratorer:

Her er nogle flere spørgsmål og svar kun relevant for administratorer ✌️

Kan jeg genskabe slettede medarbejderprofiler?

Hvis du har slettet en medarbejder, og du ønsker at få dem tilbage i din konto, skal du bare invitere dem, som du ville invitere nye medarbejdere.

Hvordan kan jeg overføre vagter fra en profil til en anden?

1. Åbn holdlisten og vælg den medarbejder, hvis vagter du vil overføre.

2. Klik på knappen "Rediger profil" i øverste højre hjørne.

3. Klik nu på knappen kaldet "Overfør vagt", som er placeret lige over knappen "Slet bruger".

4. Vælg perioden for de vagter, du vil overføre. Dette betyder, at du retter dig mod hver vagt i denne periode.

5. Definér, om du vil overføre alle medarbejderens vagter eller kun dem for en bestemt rolle.

6. Vælg en modtager eller gør vagterne tilgængelige for alle medarbejdere.

7. Bekræft overførslen, og du er klar til at gå i gang.

Hvordan kan jeg invitere mine medarbejdere igen, hvis de allerede er blevet inviteret én gang?

1. Åbn deres profil fra holdlisten.

2. Øverst på deres profil ser du den lille boks, der siger "Afventer bruger", klik på det blå link, der siger "Ingen e-mail modtaget".

3. Nu, inden du sender et nyt invitation link, så dobbelttjek om e-mailen er korrekt.

E-mail allerede i brug - hvad gør jeg?

Sørg for at oprette medarbejderen med både e-mail og navn på samme tid.