Generelt
Administration af dit Workfeed-abonnement
Sådan starter eller ændrer du dit Workfeed-abonnement

Denne artikel forklarer, hvordan du som Workfeed-administrator kan starte eller ændre dit Workfeed-abonnement.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Workfeed har 3 forskellige abonnementer: Basic, Pro og Pro+. Hvis du ønsker at sammenligne dem, kan du besøge vores prisoversigt her.

Hvis du ønsker at opgradere eller ændre din Workfeed-plan, kan du gøre det når som helst. Følg bare disse trin.

Først vil du åbne dine indstillinger i øverste højre hjørne af din skærm. Under indstillinger skal du sørge for at vælge fanen "Betaling".

Klik nu på knappen "Opgrader nu". Ja, også hvis du vil nedgradere din plan.

Nu får du en oversigt over vores forskellige pakker. Her kan du også sammenligne funktioner. Hvis du ønsker at opgradere eller skifte din plan, skal du bare vælge den, du foretrækker.

FAQ

1. Hvad sker der, efter at jeg har valgt en plan?

Du bliver bedt om at tilføje dine betalingsoplysninger. Når transaktionen er fuldført, vil din konto være aktiv på den valgte plan.

2. ​Kan jeg få en særlig aftale, hvis ingen af planerne passer til mig?

Vi vil gerne lytte til din situation. Du er velkommen til at kontakte os.