Administrer dine notifikationer

Lær hvordan du administrere dine notifikationer i Workfeed

Opdateret over en uge siden

For at ændre dine notifikationsindstillinger skal du åbne dine indstillinger fra startsiden.

Her kan du slå til eller fra, hvilke notifikationer du ønsker at modtage. Scroll ned for en forklaring af hver notifikation.

Forklaring af notifikationer

Chat-beskeder

Når nogen skriver en besked i en chat, du er en del af.

Dine nye vagter
Når du tildeles nye vagter i Workfeed.

Ledige vagter du kan tage
Når en ny vagt vises, kan du anmode om den.

Bud på din vagt
Når du forsøger at afsætte en vagt, og nogen anmoder om den.

Vagtændringer
Når der er ændringer i en eller flere af dine eksisterende vagter. Det kan være en ny tidsperiode, rolle eller en kommentar til vagten.

Godkendt eller afvist vagtbytte
Når du anmoder om en vagt, og den afventer godkendelse fra din leder eller hvis nogen byder på din vagt, fortæller denne notifikation dig, hvornår din leder har godkendt eller afvist anmodningen.

Vagtpåmindelse
Bare en venlig påmindelse om din næste vagt. Normalt kommer den aftenen før en morgenvagt eller om morgenen før en aftenvagt.

FAQ

Jeg modtager ikke notifikationer. Hvorfor?
Tjek, om du har aktiveret notifikationerne i dine Workfeed-indstillinger. Hvis det ikke er problemet, skal du gå til din telefonens indstillinger under notifikationer og tjekke, om du tillader, at Workfeed sender dig notifikationer. Hvis dette er aktiveret, skal du kontrollere for opdateringer på din telefon. Hvis ingen af disse løsninger virkede, bedes du skrive til os på [email protected].