Flytta alla pass ifrån en medarbetare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har din medarbetare slutat eller kanske gått på långledighet, men är fortfarande tilldelad en massa pass i Workfeed.

No worries - Vi har en enkel lösning!

Såhär gör du:

1. Öppna medarbetarlistan och välj den medarbetaren du vill flytta pass ifrån.

2. Tryck på “Redigera” på medarbetaren.
3. Scrolla ner till botten av informationsfälten och väl därnere så kommer du se knappen “Överför pass”.

4. För att överföra medarbetarens pass ska du bara välja vilken periods pass du ska flytta och vart du vill att passen ska ta vägen. Antingen tilldelar du dem direkt till en annan medarbetare eller så kan du helt enkelt sätta dem som lediga pass, och låta de andra medarbetarna be om att få täcka dem.

Fortfarande oklart? Hör av er till oss i chatten bara!