Olika åtkomstnivåer
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Workfeed har tre olika nivåer på användare; medarbetare, manager och administratör.

Admin
Det översta nivån hos Workfeed. En administratör kan göra allt från att redigera användarnivåer till att ändra lön, ställa in integrationer, redigera avdelningar osv.

Manager

En manager är mer begränsad än en admin och ska i högsta grad förstås som en medarbetare med lite fler rättigheter. Managern kan göra allt som medarbetaren kan, men kan även administrera schemat samt godkänna passbyten och arbetstider för en eller flera avdelningar.

Medarbetare

Medarbetaren är begränsad till sin egen profil och kan som därmed inte göra några ändringar i schemat.

För att byta användarnivå på någon i personalen ska du göra följande:

1. Öppna medarbetarlistan från din dator.

2. Välj medarbetaren du vill ändra nivån för.

3. Välj att redigera profilen.

4. Scrolla ner en bit och välj sedan vilken åtkomstnivå du vill ge personen.