Genvägar och praktiska funktioner
Hur du laddar upp och signerar kontrakt
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Workfeed kan lagra dina anställdas anställningskontrakt så att du inte behöver tänka på var de finns. Dessutom kan du även signera kontrakt direkt i Workfeed. I den här guiden går vi igenom hur det fungerar.

Hur du laddar upp och signerar ett kontrakt

För att ladda upp ett kontrakt till en anställd öppnar du helt enkelt personen i medarbetarlistan och klickar på kontraktfältet.

Nu har du möjlighet att ladda upp vilket kontrakt som helst i PDF-format.

Slutligen kan du underteckna kontraktet här och nu. Om kontraktet redan är undertecknat kan du markera detta också.

När du har undertecknat kontraktet är det dags för medarbetaren att göra detsamma. Fortsätt läsa för att lära dig hur det fungerar på deras sida.

Hur anställda signerar sitt anställningskontrakt

Om det finns ett kontrakt redo för underskrift kommer medarbetaren att se en liten aviseringsikon bredvid sin profilbild på startskärmen.

Nu ser de fältet Kontrakt med ett väntande kontrakt. De klickar på det för att gå vidare till underskrift.

Nu kan de läsa igenom kontraktet och underteckna det. Deras signatur registreras genom att de bekräftar att de har läst villkoren i kontraktet innan de klickar på den blå knappen.

Nu är avtalet undertecknat och sparat på medarbetarens profil. När som helst kan både du och medarbetaren öppna det undertecknade avtalet.

FAQ

Vad gör jag med anställda som redan hade ett undertecknat kontrakt innan vi började använda Workfeed?

Du kan ladda upp det undertecknade kontraktet och markera det som redan undertecknat.

Kommer Workfeed att kunna generera kontrakt automatiskt i framtiden?
Det är planen!

Kan schemat läsa kontraktet för den anställde när det gäller regler?
Inte för tillfället. Den dag vi börjar generera avtal kommer vi att se till att schemat automatiskt kommer att uppfylla de villkor som skrivs i det.