Grundläggande om appen
Hur du signerar och kommer åt ditt anställningsavtal
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Workfeed kan lagra ditt anställningsavtal så att du inte behöver tänka på var det finns. Dessutom kan du även signera ditt avtal direkt i Workfeed. I den här guiden går vi igenom hur det fungerar.

Så här undertecknar du ditt anställningsavtal

Om det finns ett avtal som är klart för underskrift ser du en liten aviseringsikon bredvid din profilbild på startskärmen.

Nu ser du fältet Kontrakt med ett väntande kontrakt. Klicka bara på det för att gå vidare till underskrift.

Nu kan du läsa igenom avtalet och underteckna det. Din signatur registreras genom att du bekräftar att du har läst avtalsvillkoren innan du klickar på den blå knappen.

Nu är avtalet undertecknat och lagrat på din profil. Du kan när som helst öppna dina inställningar för att komma åt ditt undertecknade avtal.

FAQ

Jag har inte fått något avtal färdigt för underskrift, vad beror det på?
Det är inte alla företag som väljer att använda vår kontraktsfunktion, men om din arbetsplats gör det kan du fråga din chef om din kontraktstatus.

Jag hade ett avtal innan vi började använda Workfeed. Kan jag fortfarande få det i appen?
Ja, din chef kan ladda upp redan undertecknade avtal till din profil.