Insikter
Medarbetarinsikter
Samla feedback med Shift-scores

Läs om hur du samlar feedback från dina anställda i Workfeed.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På Workfeed tror vi att feedback är avgörande för att driva en blomstrande arbetsplats. Men om man är en upptagen chef kan det vara svårt att hitta tid för att samla in feedback. Med shift scores aktiverat är det dock enkelt.

I grund och botten frågar shift-scores varje anställd hur de skulle betygsätta sitt senaste arbetspass från 1-5 samtidigt som de också frågar dem om anledningen bakom betyget.

Det är inte obligatoriskt för alla anställda att ge ett betyg för varje arbetspass eftersom det annars kan bli överväldigande, men det är ett bra sätt att få veta hur dina anställda känner sig på jobbet.

Så här aktiverar du schift-scores

1. Öppna medarbetarlistan

2. Klicka på "Medarbetarinsikter" högst upp i listan

3. Navigera till Shift-scores och se till att den är aktiverad

4. Nu har medarbetarna möjlighet att dela med sig av sin feedback efter att ett arbetspass har avslutats

Alla svar samlas på sidan Medarbetarinsikter.

Så här använder medarbetarna shift-scores

1. Medarbetaren checkar ut från ett arbetspass eller öppnar ett tidigare arbetspass

2. I detaljvisningen av arbetspasset ser de möjligheten att betygsätta sitt arbetspass

3. Medarbetarna betygsätter sitt arbetspass från mycket dåligt till mycket bra och delar med sig av anledningen till sitt betyg

FAQ

Kan jag jämföra shift-scores mellan olika avdelningar?
Ja, om du har flera avdelningar kan du filtrera skiftpoängen på avdelningar och även roller.

Kan jag aktivera shift-scores för endast en utvald grupp av medarbetare?
Nej, just nu är det antingen för alla eller ingen. Men å andra sidan är det inte obligatoriskt för medarbetarna att betygsätta varje arbetspass.

Hur ska jag använda shift-scores när det har samlats in?
Det finns olika sätt du kan använda det på. Du kan till exempel sätta upp ett mål för varje avdelning om hur hög poängen ska vara. Dessutom kan du titta på feedback till medarbetarna för att avgöra vilka områden i verksamheten du vill förbättra.