Snelkoppelingen en handige functies
Bekijk wie er "aan het werk" is in één overzicht.
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dit artikel laat zien hoe iedereen kan zien wie er op dit moment aan het werk is, verdeeld over verschillende afdelingen.

Wanneer je de teamlijst opent (klik op het pictogram '👬' rechtsboven in je scherm), zie je '🗓 Aan het werk' verschijnen. Als je hierop klikt, krijg je meteen een overzicht van wie er op dat moment aan het werk is.

Het is ook mogelijk om te filteren op verschillende afdelingen of dagen.