Alle collectiesUrenregistratieToeslagen en pauzes
In- en uitklokken voor pauzes met de prikklok

Ontdek hoe je de prikklok kunt gebruiken om in en uit te checken voor pauzes.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als de pauzes van je werknemers verschillen van dienst tot dienst, kan het een goed idee zijn om de prikklok te gebruiken om te registreren wanneer ze pauzeren. Het in- en uitklokken van pauzes werkt zowel voor de in-app prikklok als voor de terminal.

In- en uitklokken voor pauzes toestaan.

Om je werknemers in staat te stellen om in en uit te checken voor pauzes, moet je de instellingen 'Werknemers toestaan om hun pauze te bewerken' en 'In- en uitchecken voor pauzes tijdens de dienst' inschakelen in de prikklokinstellingen. Zodra je dit hebt gedaan, is alles gereed om te beginnen met het registreren van pauzes met de prikklok.