Payroll export
Uren exporteren naar je salarissysteem.

Dit artikel legt uit hoe je als beheerder de uren van je werknemers kunt exporteren naar je salarissysteem / payroll systeem.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uren exporteren naar je salarissysteem

Workfeed maakt het eenvoudig om aan het einde van de betaalperiode alle werkuren direct naar je salarissysteem te exporteren. Wij bieden twee verschillende manieren om de uren te exporteren naar je salarisadministrateur:

Je kunt de uren direct naar je salarissysteem sturen (indien ondersteund) of een Excel-bestand downloaden in het gewenste formaat van je salarisadministrateur. Beide manieren kunnen worden gedaan in het Workfeed tijdregistratie overzicht door te klikken op exporteren rechtsboven in het scherm.

Let op: beide opties zijn alleen beschikbaar als Workfeed integreert met je salarissysteem en de integratie is ingeschakeld in je account.

Uren direct exporteren naar je salarissysteem.

Om de uren direct naar je salarissysteem te exporteren, klik je op 'Exporteren' en selecteer je 'Exporteren naar NAAM'.

Uren exporteren naar een Excel-bestand in het formaat van je payroller.

Er zijn twee manieren om je uren naar Excel te exporteren, afhankelijk van je salarisadministrateur. De export werkt iets anders als je met je integratie uren rechtstreeks naar je salarissysteem kunt sturen in vergelijking met integraties die alleen gepersonaliseerde Excel-bestanden kunnen exporteren.

Mijn payroll integratie staat directe export toe, maar ik wil toch een Excel-bestand downloaden.

Als je integratie zowel directe als Excel-exports toelaat, klik je gewoon op 'Exporteren' en klik je op het download '📩' icoon. Je Excel-bestand wordt meteen gedownload.

Mijn payroll integratie staat alleen Excel exports toe.

Als je integratie alleen Excel-export toelaat in het voorkeursformaat van je payroller, klik dan gewoon op 'Exporteren' en selecteer 'Exporteren naar NAAM'. Je Excel-bestand wordt meteen gedownload en is klaar om geïmporteerd te worden in je salarissysteem.

FAQ.

Voor veelgestelde vragen raden we aan om naar het specifieke artikel over je salarisprovider te navigeren. Bekijk alle integratiegerelateerde helpartikelen.