Alle collectiesIntegratiesPayroll
Visma Nmbrs - Salarisadministratie

Ontdek hoe je de integratie met Visma Nmbrs in Workfeed kunt instellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met de integratie kun je rechtstreeks werkuren exporteren van Workfeed naar Visma Nmbrs, met slechts één klik op de knop. Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen integraties opzetten in Workfeed.

De integratie opzetten

Om de integratie in te schakelen moet je naar het instellingenmenu gaan en "Integraties" kiezen. Om de instellingen te openen, druk je op het "⚙️" symbool in de rechterbovenhoek van je scherm. Klik vervolgens op 'Open salaris-integraties'.

Scroll naar beneden en zoek naar Visma Nmbrs. Zodra je het hebt gevonden, klik op 'Nmbrs'.

Workfeed zal nu vragen of je Workfeed wilt verbinden met Nmbrs, druk op "Ja, maak verbinding" om verder te gaan.

Je wordt nu doorgestuurd naar Nmbrs. Log in bij je Nmbrs account en klik op 'Toestaan/Allow'.

Klik op de actieve integratie om je werknemers te matchen tussen de beide systemen. Het is mogelijk om bepaalde werknemers te negeren door 'negeren' te selecteren.

Gegevens exporteren naar Visma Nmbrs

Wanneer de integratie is ingesteld, kun je tijdregistratiegegevens rechtstreeks naar Nmbrs sturen. Gewerkte uren en toeslagen worden automatisch meegenomen bij het exporteren.

Dit kun je doen vanuit de tijdregistratie pagina.

Wanneer je de tijdregistratiepagina hebt geopend, zie je een overzicht van alle gewerkte diensten en uren per werknemer.

Kies voordat je gaat exporteren welke gegevens je wilt exporteren. Je kunt filteren op afdeling en rollen en een tijdsinterval instellen. Dit kun je linksboven op de pagina doen.

Als je een tijdsperiode hebt gekozen en rollen en afdelingen hebt uitgefilterd, kun je nu op de knop 'Exporteren...' klikken in de rechterbovenhoek van de tijdregistratieweergave.

Controleer vervolgens of de volgende voorwaarden zijn vervuld voordat je op "Selecteer salarissysteem" klikt:

• De salarisperiode is afgelopen

• Alle werknemers zijn voorzien van een uurloon

• Er zijn geen wijzigingen die wachten op goedkeuring

Je zult worden doorgestuurd naar dit overzicht waar je kunt controleren of de integratie goed is ingesteld en alle werknemers zijn gematcht. Wanneer dit het geval is kun je op 'Ga verder naar salarisexport' klikken.

Je kunt de export nu voltooien door op 'Exporteren naar BEDRIJFSNAAM' te klikken.

FAQ

Welke werknemers worden geëxporteerd?

Enkel werknemers die correct zijn gematcht tussen Nmbrs en Workfeed en beschikken over een uurloon worden geëxporteerd.

Mijn werknemers zijn niet automatisch gematcht, wat moet ik doen?

Probeer gebruikers handmatig opnieuw te koppelen. Open de instellingen en zoek de Nmbrs integratie in de sectie "integraties". Klik op de actieve integratie en klik op "Open gebruikersmatching".

Waarom ontbreken er uren voor sommige werknemers nadat ik een export heb uitgevoerd?

In dit geval kunt u gewoon opnieuw proberen te exporteren. Onder de knop Exporteren ziet u de status van hoeveel diensten er al zijn geëxporteerd in deze periode.

Bijvoorbeeld (25/32)

Ik heb meerdere Nmbrs accounts, kan ik Workfeed aan meerdere accounts koppelen?

Ja, je kunt meerdere Nmbrs-accounts integreren door het installatieproces nogmaals te doorlopen zoals uitgelegd onder het kopje 'De integratie opzetten'. Wanneer je verschillende Nmbrs omgevingen in hetzelfde Nmbrs account hebt kun je selecteren welke je wilt koppelen tijdens het instellen van de integratie.