Uren exporteren naar Excel.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je als beheerder de werkuren van je werknemers kunt exporteren als Excel / CSV bestand.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uren exporteren naar Excel

Workfeed maakt het gemakkelijk om alle werkuren te exporteren wanneer het tijd is om je werknemers aan het einde van de loonperiode uit te betalen. Wij bieden twee verschillende manieren om de uren naar Excel te exporteren. Je kunt een bestand downloaden met alle shifts of een bestand met de totale uren per werknemer. Je kunt beide bestanden exporteren in het tijdregistratieoverzicht van Workfeed door rechtsboven in je scherm op exporteren te klikken.

Een Excel-bestand met alle shifts exporteren.

Om het bestand met alle shifts van de betaalperiode te exporteren, klik je op 'Exporteren' en selecteer je 'Excel-bestand opslaan'. Hier kun je klikken op de optie 'Alle shifts' om het Excel-bestand te exporteren.

Een Excel-bestand exporteren met de totale uren per werknemer.

Om het bestand met de totaalbedragen per werknemer van de loonperiode te exporteren, klik je op 'Exporteren' en selecteer je 'Excel-bestand opslaan'. Hier kun je klikken op de optie 'Totaal per werknemer' om het Excel-bestand te exporteren.

FAQ.

Kan ik de uren meerdere keren exporteren?

Ja, je kunt de uren meerdere keren exporteren op beide bovengenoemde manieren. Als je de uren hebt aangepast, kun je de uren opnieuw exporteren om de laatste stand van zaken te krijgen.