Introductie voor werknemers

Een overzicht van de werknemers app van Workfeed.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u een werknemer bent, kunt u zich verheugen op een veel gemakkelijker werkleven met behulp van de Workfeed-app.

U kunt eenvoudig zien waar en wanneer u moet werken, shifts ruilen met uw collega's, uw werktijden vastleggen, chatten met u collega's en, het belangrijkste, al uw werktijden en verdiensten bijhouden.

Deze handleiding leidt je door de functies van de Workfeed personeels app.

De Workfeed-app downloaden

De Workfeed-app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en kan eenvoudig worden gedownload. U moet inloggen op de app met het e-mailadres en wachtwoord dat u hebt opgegeven toen u zich aanmeldde via de aanmeldingslink die u door uw beheerder is toegestuurd.

U kunt ook vanaf uw computer kunt inloggen bij Workfeed.