Aan de slag
Workfeed 101 voor werknemers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

👋Welkom bij Workfeed!

Wij stellen je graag voor aan Workfeed, je nieuwe partner voor een eenvoudiger en efficiënter werkleven. Met de Workfeed app op zak ervaar je een meer gestructureerde en praktische werkdag. Deze handleiding neemt de belangrijkste functies van Workfeed met je door.

Wat kun je verwachten van Workfeed?

Met de Workfeed app krijg je eenvoudig en snel een overzicht van je werkrooster, de mogelijkheid om diensten te ruilen met je collega's, je werktijden bij te houden en zelfs te synchroniseren met je agenda. Dit betekent minder gedoe met roosters en meer tijd voor wat voor jou belangrijk is.

Zo meld je jezelf aan:

Download de Workfeed app: Je kunt Workfeed downloaden voor zowel iOS als Android. Zoek gewoon naar "Workfeed" in je app store.

Log in: Gebruik het e-mailadres en wachtwoord dat je hebt opgegeven toen je je aanmeldde via de aanmeldlink die je van je beheerder hebt ontvangen. Als je je nog niet hebt geregistreerd, kun je deze handleiding voor registratie in Workfeed lezen.

We hebben de app ontwikkeld met jou in gedachten, en we zijn er om ervoor te zorgen dat het jouw werkleven gestructureerder en probleemlozer maakt. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat ons supportteam voor je klaar.

Een overzicht van onze functies

Er zijn nogal wat dingen te doen in Workfeed. Om je te helpen ze te begrijpen hebben we verschillende handleidingen gemaakt.

Bekijk ze hier:

Welkom bij Workfeed!