Sådan filtrerer du vagter i vagtplanen

Denne artikel viser dig, hvordan du kan filtrere vagter i vagtplanen og skjule irrelevante vagter.

Opdateret over en uge siden

Når der er mange vagter i skemaet, eller hvis du leder efter vagter med en bestemt rolle, kan det være nyttigt at filtrere specifikke vagter og skjule resten. Vagtfilteret lader dig gøre netop det.

Sådan bruger du vagtfilteret

Vagtfilteret er placeret øverst til venstre på din skærm ved siden af datovælgeren (på desktopversionen).

Når du klikker på det, kan du filtrere på følgende ting:

• Medarbejdere

• Roller

• Start- og sluttidspunkt for en vagt

• Pauser

• Vagtens status

Når du har indstillet filteret, kan du lukke det ved at klikke på filterikonet igen. Vagtplansvisningen opdateres øjeblikkeligt, og vagter, der ikke er relevante for de indstillinger, du har sat, skjules med det samme.

Sådan sletter du flere vagter samtidig ved hjælp af vagtplansfilteret

Udover at give dig et bedre overblik, lader filteret dig også arbejde hurtigere. Hvis du vil slette flere vagter for en medarbejder eller med en bestemt rolle, kan du gøre det hele på én gang i stedet for at slette hver vagt individuelt.

Sådan gør du:

Indstil filteret til kun at vise de vagter, du vil slette. Derefter kan du klikke på de tre prikker øverst til højre i skemaet og vælge "Slet alle vagter denne uge". Dette vil kun slette de vagter, der vises. Når vagterne er slettet, kan du nulstille filteret for at se de andre vagter igen.

Vær omhyggelig med at indstille filteret korrekt, så du ikke sletter vagter, der ikke skal slettes.

FAQ

1. Hvordan deaktiverer jeg filteret?

Åbn filteret og klik på 'Nulstil alle filtre'.