Whistleblower
For medarbejdere
Rapportering af en hændelse - Whistleblower

Denne vejledning forklarer, hvordan du kan rapportere en hændelse som en whistleblower.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Videoen nedenfor, der starter ved 0:28, viser, hvordan du rapporterer en hændelse som en whistleblower. Nedenfor finder du mere information.

Rapportering af en hændelse

Åbn det rapporteringslink, der er delt med dig af din organisation. Når du åbner linket, kan du enten indsende en ny rapport eller se en eksisterende rapport.

Når du klikker på "Opret ny rapport", kan du opsummere din sag både kortfattet og detaljeret. Desuden kan du vælge den kategori, der bedst passer til din rapport, og tilføje eventuelle relevante filer. Rapporten er helt anonym, medmindre du beslutter at skrive dit navn i beskrivelsen. Før du klikker på "Indsend", vil du kunne se navnet på den eller de tillidsrepræsentanter, der vil modtage rapporten.

Visning af en eksisterende rapport

Når du har indsendt din rapport, modtager du en unik sagskode, der giver dig mulighed for at følge fremskridtet i din sag. Sørg for at gemme denne kode et sikkert sted.

Du kan gennemgå fremskridtet i en igangværende rapport og, hvis det anmodes om, give yderligere information ved at åbne din organisations rapporteringslink og klikke på "Vis eksisterende rapport". For at se din rapport skal du indsætte din unikke rapportkode og klikke på "Vis sag".