Whistleblower
For tillidsrepræsentanter
Alt hvad du behøver at vide - Whistleblower

Denne guide fortæller dig alt, hvad du skal vide som en tillidsrepræsentant, der arbejder med Whistleblower i Workfeed.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Velkommen til Whistleblower i Workfeed! Vi har lavet denne vejledning for at sikre en problemfri start.

Oprettelse af en whistleblowepolitik

Først oprettes din organisations whistleblowerpolitik. Med Workfeed er det nemt da alt du skal gøre er at oprette en konto, hvorefter politikken automatisk oprettes for dig. Du kan tilgå politikken når som helst fra din Workfeed-konto ved at klikke på "Alt hvad du behøver at vide" og "Gennemse politik".

Medarbejdere kan få adgang til den samme politik via din organisations rapporteringslink.

Deling af rapporteringslinket i din organisation

For at blive whistleblower-kompatibel skal du sikre nem adgang til din organisations unikke rapporteringslink. Du kan finde dit unikke link direkte fra din Workfeed-konto ved at klikke på "Alt hvad du behøver at vide".

Modtagelse og håndtering af hændelser

Når en hændelse er indsendt, vil du modtage en meddelelse om det via e-mail. Du kan finde alle hændelser, nye og gamle, i indbakken og sorteret efter deadlines.

For at håndtere en hændelse skal du blot klikke på den. Herfra kan du læse indholdet og kommunikere med whistlebloweren for at håndtere sagen. Når sagen er løst, kan du lukke sagen ved at klikke på "Luk sag" i chatfeltet for den pågældende sag.

FAQ:

1. Jeg vil tilføje en tillidsrepræsentant, hvordan gør jeg det?

Kontakt os i chatten, så tilføjer vi personen for dig.

2. Kan jeg redigere whistleblowerpolitikken?

Nej, vi vil automatisk holde den opdateret for dig. For eksempel vil en ny tillidsrepræsentant automatisk blive tilføjet til din politik.