Genveje og smarte funktioner
Sådan ser du, hvem der er "på arbejde" på tværs af afdelinger
Sådan ser du, hvem der er "på arbejde" på tværs af afdelinger

Denne artikel vil vise dig, hvordan enhver bruger kan se, hvem der i øjeblikket er på arbejde på tværs af afdelinger.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Når du åbner holdet (klik på '👬'-ikonet øverst til højre på din skærm), vil du se '🗓 På arbejde' vises. Når du klikker på dette, får du øjeblikkeligt et overblik over, hvem der i øjeblikket er på arbejde.

Det er også muligt at filtrere efter forskellige afdelinger eller se, hvem der arbejder på andre dage.