Sådan godkender du en ferieanmodning

Denne artikel viser, hvordan du som administrator eller manager kan godkende en ferieanmodning fra en medarbejder.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Hvor finder du en ferieanmodning?

Når en medarbejder anmoder om ferie, modtager du en notifikation som du kan åbne i højre hjørne på vagtplanoversigten. Klik her for at gå til anmodningen.

Du kan finde ferieanmodningen ved at kigge efter notifikationen, du kan åbne den ved at klikke på den.

Gennemgå en ferieanmodning

Efter at have åbnet ferieanmodningen kan du beslutte, om du vil godkende eller afvise den, og foretage justeringer (hvis nødvendigt).

FAQ

1. Hvordan kan mine medarbejdere anmode om ferie?

Medarbejdere kan anmode om ferie via Workfeed-appen. Sådan fungerer det.

2. Mine medarbejdere kan ikke anmode om ferie, hvorfor ikke?

Ferieanmodninger er kun tilgængelige, hvis du bruger Workfeed Pro+.

3. Kan jeg justere en ferieanmodning, der allerede er blevet gennemgået?

Ja, du kan søge efter ferien i kalenderen og foretage de nødvendige justeringer derfra.