Hvordan du anmoder om fravær

I denne guide kan du lære mere om hvordan du anmoder om fravær.

Kristian Emil Larsen avatar
Skrevet af Kristian Emil Larsen
Opdateret over en uge siden

Hvis din virksomhed bruger Pro -pakken i Workfeed, vil du kunne anmode om fravær fra appen.

Fravær kan være ferie, sygdom eller andre ting. ​ Det adskiller sig fra tilgængelighed ved at være godkendt fravær, mens tilgængelighedsanmodninger er mere præferencer for den kommende vagtplan. ​

I denne vejledning gennemgår vi, hvordan du anmoder om fravær i Workfeed. ​ For at åbne din fraværs oversigt skal du klikke på palmen fra din startside.

Her kan du filtrere enhver periode og fraværs type og se præcist, hvor meget godkendt fravær du har i perioden. Ja, en fraværsanmodning skal godkendes af en leder for at være officiel. ​

For at lave en ny fraværs anmodning skal du blot klikke på det blå plusikon.

Når du udfylder din fraværsanmodning, kan du definere perioden for din anmodning og fraværs typen. Mest typisk er feriefravær, men det kan også være, at der er nogle tilpassede fraværs typer på din arbejdsplads. ​

Endelig skal du skrive en note, hvor du beskriver alt, hvad du ønsker, at lederen skal læse ved godkendelse af anmodningen.

Når din fraværsanmodning er godkendt, vil du se fraværen i din fraværs oversigt. Desuden, hvis du har nogen vagter i perioden for fraværen, vil de blive markeret med en emoji, der svarer til fraværstypen.

FAQ

1. Er vagter, der overlapper orlov, betalt eller ubetalt?

Dette afhænger af, hvad din leder besluttede + hvad du er blevet enige om. Du kan til enhver tid klikke på en vagt for at se, hvor meget løn du tjener fra den.

2. Kan jeg se, hvor mange fraværsdage jeg har sparet indtil nu?

I øjeblikket kan du ikke se dette i Workfeed. Det vises normalt på din lønseddel, men vi planlægger at tilføje det til appen.