Ferie og fravær
Administrer ferie og fravær
Sådan ser du en medarbejders feriebalance

Denne artikel viser, hvordan du som administrator eller manager kan se en medarbejders feriebalance (den samlede ferie, brugt i en periode).

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Hvordan du ser en medarbejders feriebalance.

Der er to måder at få adgang til en medarbejders feriebalance på — fra oversigten over tidsregistrering eller teamlisten.

Se feriebalancer i oversigten over tidsregistrering

Tidsregistreringen giver en liste over hver medarbejders balance i en samlet oversigt, hvilket gør det til det perfekte sted at få overblikket over medarbejdernes feriebalance. Hvis du gerne vil se enkeltpersoners feriebalance, skal du blot klikke på "X / X Dage" for at åbne den pågældende persons feriebalance.

At se en enkelt persons feriebalance via teamlisten

Naviger til teamlisten ved at klikke på '👬' ikonet øverst til højre på din skærm og søg efter den pågældende medarbejder. Her kan du vælge "Ferie" for at åbne personens feriebalance.

Feriebalancen

Feriebalancen giver dig mulighed for at se antallet af feriedage, en person har brugt i en valgt tidsperiode. De viste dage viser arbejdsdage / samlede dage for hver ferie inden for de valgte datoer. Desuden vises de forskellige ferier individuelt nedenfor. Du kan filtrere på forskellige typer ferier, hvis du ønsker det.

FAQ

1. Jeg kan ikke se mine medarbejderes feriebalance, hvorfor ikke?

Feriebalancen er kun tilgængelig, hvis du bruger Workfeed Pro+.

2. Er det muligt at angive, hvor meget ferie mine medarbejdere har lov til at bruge?

Nej, det er ikke muligt på nuværende tidspunkt.

3. Kan mine medarbejdere se deres egen feriebalance?

Ja, dine medarbejdere kan se deres egne feriebalancer, men ikke balancen for andre.

4. Hvad står "4 / 6 dage'" for?

De viste dage viser arbejdsdage / samlede dage for hver ferie inden for de valgte datoer.