Genveje og smarte funktioner
Sådan overfører du en ansats vagter til en anden ansat.

Denne artikel forklarer, hvordan du kan flytte alle vagter fra en medarbejder til en anden.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Nogle gange forlader en medarbejder din virksomhed, mens de allerede er tildelt vagter i vagtplanen. Heldigvis kan du som administrator overføre alle denne medarbejders vagter til en anden medarbejder (for eksempel deres erstatning) på én gang. Denne artikel viser dig, hvordan du gør dette.

Vælg den afgåede medarbejder.

Find teamlisten ved at klikke på '👬'-ikonet øverst til højre på din skærm. Find her medarbejderen, der forlod, og klik på 'Rediger profil'. Efter at have klikket på 'Rediger profil', vil du se muligheden 'Overfør vagter' vises. Når du klikker her, kan du overføre alle vagter fra denne person til deres erstatning efter eget valg.

I visningen 'Overfør vagt' kan du administrere flere ting, inden du overfører vagter. For eksempel kan du bestemme, over hvilken tidsperiode vagter skal overføres, og om kun vagter med en bestemt rolle skal overføres. Sørg for kun at overføre fremtidige vagter for at holde styr på din tidsregistrering, medmindre du gør dette med vilje. ​

FAQ

1. Er det muligt at overføre vagter til flere medarbejdere? ​Ja, det er muligt. Du kan dog ikke bare tildele 50% af vagterne til en medarbejder og 50% til en anden. Hvad du kan gøre, er at overføre vagter inden for en bestemt periode. For eksempel, hvis der er 4 uger med vagter, der skal overføres, kan du overføre 2 uger til en medarbejder og 2 uger til en anden ved at justere tidsperioden.