Alle samlingerVagtplanlægningVagtplanlægning
Sådan håndterer du en fast tidsplan med Workfeed

Denne artikel forklarer, hvordan du kan håndtere en fast vagtplan med Workfeed.

Opdateret over en uge siden

Hvad er en fast vagtplan?

En fast vagtplan er en vagtplan, der er den samme hver uge. De samme medarbejdere arbejder de samme timer på de samme dage. Denne type vagtplan bruges ofte af kontorer.

Sådan håndterer du en fast tidsplan med Workfeed

At håndtere en fast vagtplan med Workfeed er meget enkelt. Du skal kun oprette vagtplanen én gang og gemme den som en skabelon. Denne skabelon kan indsættes over en valgfri periode med få klik.

Oprettelse af en skabelon

Start med at indstille datointervallet til én uge.

Dernæst kan du oprette vagterne og tildele dine medarbejdere. Når vagtplanen er oprettet, kan du gemme den som en skabelon ved at klikke på "Skabelon" og "Gem som skabelon" øverst til højre på vagtplanen. Sørg for at bekræfte, at "Roller, tidsinterval og medarbejdere" er valgt, da dette vil sikre, at medarbejderne også gemmes i skabelonen.

Indsætning af skabelonen over en valgfri periode

Når skabelonen er oprettet, kan du indsætte den i de kommende uger eller måneder for at fortsætte vagtplanen uden besvær. Naviger blot til en dato, der endnu ikke indeholder nogen vagter (dobbelttjek dette for at undgå overlappende vagter) og indsæt skabelonen der.

Du kan indsætte skabelonen ved at klikke på "skabelon" og "Indsæt skabelon". Herfra kan du bekræfte datovalg og vælge den korrekte skabelon (hvis du har mere end én) før du klikker på 'Indsæt valgte skabelon'.

FAQ.

1. Der er en ændring i min vagtplan, hvordan justerer jeg skabelonen?
    For at "tilpasse" en skabelon skal du navigere til en tom periode, der svarer til skabelonens længde. Her kan du indsætte skabelonen og foretage justeringerne. Når justeringerne er færdige, kan du gemme perioden som en ny skabelon og slette den gamle skabelon, hvis det er nødvendigt.

2. En af mine medarbejdere er stoppet, og jeg har ansat en erstatning, hvordan skifter jeg dem i tidsplanen og min skabelon?
    Du kan overføre alle vagter fra en fratrådt medarbejder til deres erstatning på én gang.
    Sådan gør du: Naviger til teamlisten ved at klikke på ikonet "👬" øverst til højre. Her finder du den medarbejder, der er stoppet, og klikker på "Rediger profil". Du vil se, at der vises en mulighed for "Overfør vagter". Når du klikker på denne, kan du overføre alle vagter fra denne person til deres erstatning over en periode efter eget valg. Sørg for kun at overføre fremtidige vagter for at holde din tidsregistrering i orden. Du kan opdatere skabelonen ved at følge de ovennævnte trin.

3. Hvordan sletter jeg en gammel skabelon?
    Klik på 'Skabelon' og 'Indsæt skabelon'. I listen, hvor du vælger en skabelon, vil du bemærke et rødt '❌'-ikon. Hvis du klikker på ikonet, vil skabelonen blive slettet. Vær opmærksom på, at en skabelon ikke kan gendannes, efter den er blevet slettet.