Stempelur
Sådan godkender du arbejdstimer fra stempeluret

Denne artikel forklarer, hvordan du kan godkende registrerede timer som manager eller admin.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Sådan godkender du arbejdstimer

Når en medarbejder har tjekket ind og ud, og vagten dermed er fuldført, sendes timerne til dig til godkendelse. Du kan administrere disse timer fra Workfeeds oversigt over tidsregistrering ved at klikke på 'X ændringer afventer godkendelse'.

Efter at have klikket på 'X ændringer afventer godkendelse', kan du administrere arbejdstimerne. Du vil kunne se både de planlagte timer samt de redigerede/checkede timer. For at godkende timerne skal du blot markere dem ☑️ og klikke på 'Godkend'.

Tilpasning af dine stempelursindstillinger

Stempelurs indstillinger giver dig mulighed for at lette gennemgangsprocessen ved hjælp af automatisering. For eksempel kan du bestemme, hvornår skift kan godkendes automatisk. Du kan finde stempelurs indstillinger ved at vælge "Stempelur" i dine Workfeed-indstillinger.

FAQ

1. Kan jeg stadig redigere timerne for en vagt, der allerede er godkendt?

Ja, du kan navigere til skiftet i planvisningen og redigere skiftets tider ved at klikke på skiftet og vælge "rediger vagt".

2. Hvad sker der, hvis en medarbejder glemmer at tjekke ind eller ud?

Hvis en medarbejder glemmer at tjekke ind og/eller ud, forbliver de registrerede/redigerede timer tomme, og de planlagte timer vises. Hvis den pågældende medarbejder kan dele deres ankomst- og afgangstider med dig, kan du justere tiderne i godkendelsesvinduet, der vises ovenfor.