Det basale
Sådan godkendes vagter med ændrede arbejdstider

Denne artikel forklarer, hvordan du som leder eller administrator kan godkende vagter med ændrede arbejdstider.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Godkendelse af vagter med ændrede arbejdstider.

Der er 3 forskellige grunde til, at en vagt sendes til dig til godkendelse: 1. når arbejdstimer registreres med stempeluret, 2. når medarbejdere anmoder om at ændre tidspunkterne for deres vagter, eller 3. når medarbejdere opretter en vagt selv (punkt 2 og 3 er kun tilladt, hvis en specifik indstilling er aktiveret).

1. Når arbejdstimerne registreres med stempeluret.

Hvis du har aktiveret stempeluret, vil de registrerede timer blive sendt til dig til godkendelse.

2. Når medarbejdere anmoder om at ændre tidspunkterne for deres vagter.

Hvis du har aktiveret 'Tillad medarbejdere at ændre deres arbejdstider' i vagtplanindstillingerne, kan dine medarbejdere ændre deres arbejdstider, hvis de adskiller sig fra de planlagte timer. Hvis dette sker, vil vagterne blive sendt til dig til godkendelse.

3. Når medarbejdere opretter en vagt selv.

Hvis du har aktiveret 'Tillad medarbejdere at tilføje deres egne vagter' i vagtplanindstillingerne, kan dine medarbejdere oprette vagter for sig selv. Hvis dette sker, vil vagterne blive sendt til dig til godkendelse.

Hvordan godkendes arbejdstimer.

Når en af de ovenstående scenarier indtræffer, sendes vagterne til dig til godkendelse. Du kan administrere disse vagter fra Workfeeds oversigt over tidsregistrering ved at klikke på "X ændringer afventer godkendelse".

Efter at have klikket på "X ændringer afventer godkendelse" kan du gennemgå vagterne. Du vil kunne se både de planlagte timer samt de redigerede timer. For at godkende timerne skal du blot markere dem med et flueben ☑️ og klikke på "Godkend".

FAQ

1. Kan jeg stadig redigere timerne for en vagt, der allerede er godkendt?

Ja, du kan åbne vagten i vagtplanen og redigere vagtens tidspunkter ved at klikke på vagten og vælge "Rediger vagt".