Afrunding af stempeltider

Sådan fungerer afrunding af check ind og ud tider i Workfeed.

Thore Andersen Elbek avatar
Skrevet af Thore Andersen Elbek
Opdateret over en uge siden

Er det vigtigt for dig, at det kun enten er timerne efter check ind, før check ud eller begge dele der bliver talt med i tidsregistreringen? Så passer disse indstillinger perfekt til dig. Med afrunding kan du nemlig sikre dig, at der ikke bliver talt timer for flere end de timer, der er blevet planlagt.

Afrunding af stempeltider

Åbn indstillinger —> Stempelur —> Scroll ned til “afrund til vagtstart/vagtslut”

Slå én eller begge indstillinger til afhængigt af jeres behov.

Hvis du f.eks. har en vagt, der starter klokken 12:00 og medarbejderen checker ind 11:58, så, med "Afrund til vagtstart ved check ind før tid" slået til, vil Workfeed forslå at du skal godkende tiden 12:00 for at spare de minutter der blev checked ind for tidligt.

Den anden indstilling fungerer på samme måde, bare for sluttidspunktet. Hvis du f.eks. har en vagt, der slutter klokken 20:00 og medarbejderen checker ud 20:12, så, med "Afrund til vagtslut ved check ud efter tid" slået til, vil Workfeed forslå at du skal godkende tiden 20:00 for at spare de minutter der blev checked ud for sent.

Overskriv

Når du godkender tiderne kan du altid overskrive afrunding ved manuelt at indtaste et hvilket som helst tidspunkt. Disse indstillinger er ment til at hjælpe dig af med de repetitive handlinger, men ikke til at overtage dit arbejde. De reelle indstemplingstidspunkter vil altid blive gemt, så det er nemt at vende tilbage til vagterne og se deres historik.

FAQ

Kan man afrunde til et minuttal, f.eks. ned til nærmeste kvarter?

Nej, denne funktion har vi ikke. Hvis det er en funktion du savner hører vi rigtig gerne fra dig!