Tillæg og pauser
Introduktion til ubetalte pauser

Bliv klogere på pause funktionerne i Workfeed.

Thore Andersen Elbek avatar
Skrevet af Thore Andersen Elbek
Opdateret over en uge siden

Med Workfeed kan du nemt implementere ubetalte pauser (pauser medarbejderen selv betaler for) med hjælp af vores pausefunktion.

• Indstil minut-specifikke pauser på individuelle vagter.

• Opret en generel pauseregel for at mindste repetitivt arbejde.

• Få indberetning fra medarbejdere om hvor meget pause de har holdt med stempeluret eller registrering af mødetid.

Indstil pauser på vagter

På alle vagter i Workfeed kan du indstille en ubetalt pause. Åbn en vagt og tryk på “i alt”, her åbner der sig et lille vindue, hvori du kan skrive pausen på vagten.

Hvis du har indstillet en generel pauseregel på din konto vil den stå her med mulighed for, at du kunne overskrive den.

Opret en pauseregel

Hvis du ofte skriver de samme pauser ind på alle dine vagter kan det være en god idé at opsætte en pause regel på din konto. Her er det vigtigt at forstå, at denne pauseregel ikke behøver at gælde alle vagter, da du altid kan overskrive en vagts pause (se indstil pauser på vagter ovenfor)

Åbn indstillinger —> Tidsregistrering —> scroll ned til “Ubetalte pauser”

Indtast her hvor mange minutters pause en vagt skal have efter et antal timer. Mange bruger reglen, at medarbejdere skal have 15 minutters pause på en vagt, hver gang de har arbejdet 4 timer. Det betyder ved 4 timers arbejde vil der være et kvarters pause og ved 8 timers pause vil der være en halv times pause.

Pauser med stempeluret

Bruger du stempelur i din virksomhed er det muligt for medarbejdere, at skrive hvor meget pause de har holdt på vagten når de checker ud. Dette skal godkendes af en administrator inden ændringen går igennem.

Hvis du ikke vil have at medarbejdere indberetter pauselængde kan du slå dette fra under indstillinger —> stempelur —> “Tillad medarbejdere at ændre deres pause ved check ud”

Du kan desuden også anvende stempeluret til at checke ind og ud af pauser.
Læs mere om check ind og ud af pauser

Pauser med anmodninger

Hvis du har tilladt at medarbejdere kan rette i deres mødetid manuelt har de også mulighed for at rette i deres pauselængde. Dette fungere ligesom med stempeluret. Når en medarbejder retter i deres mødetid har de også mulighed for at rette i pauselængden, ligesom med stempeluret, skal dette godkendes af en administrator før ændringen går igennem.