Workfeeds opsætning
Sådan opretter og redigerer man afdelinger

Opdel din konto i flere afdelinger og få et større overblik over din virksomhed.

Marie Borup Ditlefsen avatar
Skrevet af Marie Borup Ditlefsen
Opdateret over en uge siden

Hvad er en afdeling?

En afdeling er en måde at holde vagtplaner fra fx forskellige lokationer, eller køkkenet og restaurantens front, adskilt. Hver afdeling indeholder sit eget sæt medarbejdere og roller.

Sådan opretter og redigerer du afdelinger:

Du kan oprette og redigere afdelinger fra afdelingsmenuen.
​

Når du klikker på "administrer afdelinger", åbner afdelingsmenuen, der indeholder alle dine afdelinger. Herfra kan du både oprette nye afdelinger og redigere eksisterende.

Sådan opretter du en ny afdeling:

For at oprette en ny afdeling skal du blot klikke på den blå knap "tilføj ny afdeling". Derefter kan du give afdelingen et navn og en adresse (valgfrit) og tildele medarbejdere og roller.
​

Sådan redigerer du en afdeling:

Når du klikker på en afdeling, kan du administrere medarbejdere og roller i denne afdeling. For at redigere en afdeling skal du blot klikke på den pågældende afdeling i afdelingsmenuen. Herfra kan du foretage alle nødvendige justeringer og slette afdelinger.

FAQ

1. Kan jeg fusionere afdelinger?
    Nej, det er ikke muligt at fusionere afdelinger direkte. Det er dog nemt at flytte medarbejdere fra en afdeling til en anden eller tildele medarbejdere til flere afdelinger.

2. Kan jeg slette afdelinger?
    Ja, du kan slette afdelinger. Det er beskrevet, hvordan du gør det under "hvordan du redigerer afdelinger".

3. Hvad er forskellen mellem primære og sekundære afdelinger?
    Hver medarbejder kan tildeles en primær afdeling én gang. Det er muligt at ændre en medarbejders primære afdeling. At være "primær" indikerer, at en medarbejders afdeling er deres sædvanlige arbejdssted. En eller flere sekundære afdelinger kan tildeles, når medarbejdere for eksempel arbejder der lejlighedsvis.​

4. Kan jeg tilføje andet stamdata til en afdeling?

Ja - du kan blandt andet tilføje adresser. Når du gør dette, vil vejrudsigten på den pågældende adresse også blive synlig i afdelingens vagtplan.

5. Kan jeg bruge afdelinger til forskellige virksomheder med forskellige CVR numre?

Ja, men du skal være opmærksom på at du f.eks. kun kan sætte én lønintegration op for din Workfeed konto. Desuden gælder indstillinger i Workfeed på tværs af afdelinger, så i nogen tilfælde er det smartere at oprette to forskellige Workfeed kontoer.

6. Kan man forbinde to konti ?

Man kan godt forbinde to Workfeed-konti, så man kun behøver at logge ind 1 gang. Skriv til os, hvis du har brug for hjælp til at forbinde to konti 😊