FAQ för profilinställningar
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du några frågor om dina profilinställningar i Workfeed? Vi har samlat några svar här. Hoppas att det hjälper.

Hur återställer jag mitt lösenord?

1. Gå till inloggningssidan och klicka på länken "Glömt lösenord".

2. Ange nu din e-postadress.

3. Nu kommer du att få ett mail med en länk för att skapa ett nytt lösenord.

Hur byter jag språk i Workfeed?

1. Från startskärmen i din Workfeed-app klickar du på inställningarna i det övre vänstra hörnet.

2. Klicka på knappen som heter "Språk och format".

3. Välj önskat språk.

Hur ändrar jag tidsformat i Workfeed?

1. Från startskärmen i din Workfeed-app klickar du på inställningarna i det övre vänstra hörnet.

2. Klicka på knappen som heter "Språk och format".

3. Under "Tidsformat" väljer du mellan AM/PM eller 24-timmarsklocka.

Hur laddar jag upp en profilbild?

1. Från startskärmen i din Workfeed-app klickar du på inställningarna i det övre vänstra hörnet.

2. Klicka på den lilla pennan bredvid din standardbild.

3. Nu kan du ladda upp din nya profilbild.

Här är några fler frågor och svar som endast är relevanta för administratörer ✌️

Kan jag återskapa raderade medarbetarprofiler?

Om du har raderat en medarbetare och vill ha tillbaka hen i ditt konto bjuder du bara in hen på samma sätt som du bjuder in nya medarbetare.

Hur kan jag överföra arbetspass från en profil till en annan?

1. Öppna teamlistan och välj den medarbetare vars arbetspass du vill överföra.

2. Klicka på knappen "Redigera profil" i det övre högra hörnet.

3. Klicka nu på knappen "Överför arbetspass" som finns precis ovanför knappen "Ta bort användare".

4. Välj perioden för de arbetspass du vill överföra. Detta innebär i princip att du kommer att överföra alla arbetspass i denna period.

5. Definiera om du vill överföra alla den anställdes arbetspass eller bara de för en viss roll.

6. Välj en mottagare eller gör arbetspassen tillgängliga för alla anställda.

7. Bekräfta överföringen och du är redo att gå vidare.

Hur kan jag bjuda in mina medarbetare igen om de redan har bjudits in en gång?

1. Öppna deras profil från teamlistan.

2. Längst upp i deras profil ser du den lilla rutan som säger "Väntar på användare", klicka på den blå länken som säger "Inget e-postmeddelande mottaget".

3. Innan du skickar en ny inbjudningslänk dubbelkollar du om e-postmeddelandet är korrekt.

E-postadressen används redan - vad gör jag?

Se till att skapa den anställde med både e-post och namn samtidigt.