Grundläggande om appen
Hur du återställer ditt lösenord
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill återställa ditt lösenord går du till inloggningssidan. Här hittar du en länk för att återställa ditt lösenord. Ange din e-postadress så skickar vi ett mail med ytterligare information om hur du uppdaterar lösenordet.

Jag har inte fått mitt mail om återställning av lösenord, vad gör jag?

Kontrollera din inkorg för skräppost. Annars kan du försöka begära e-post igen. Om du inte får några e-postmeddelanden alls kan du kontakta [email protected] så hjälper vi dig.