Tidrapportering
Stämpelklocka
Hur du godkänner stämplade timmar

Den här artikeln förklarar hur du kan godkänna stämplade timmar som chef eller administratör.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur du godkänner arbetstid.

När en medarbetare har checkat in och ut och arbetspasset därmed är avslutat skickas timmarna till dig för godkännande. Du kan hantera dessa timmar från Workfeeds tidrapporteringsöversikt genom att klicka på "X ändringar väntar på godkännande".

När du har klickat på "X ändringar väntar på godkännande" kan du hantera arbetstiderna. Du kommer att kunna se både de schemalagda timmarna och de redigerade/kontrollerade timmarna. För att godkänna timmarna bockar du helt enkelt av dem på ☑️ och klickar på "Godkänn".

Anpassa dina inställningar för stämpelklockan.

Med inställningarna för stämpelklockan kan du underlätta granskningsprocessen med hjälp av automatisering. Du kan till exempel bestämma när arbetspass kan godkännas automatiskt. Du hittar inställningarna för stämpelklockan genom att välja "Stämpelklocka" i dina Workfeed-inställningar.

FAQ

Kan jag fortfarande redigera timmarna för ett arbetspass som redan är godkänt?
Ja, du kan navigera till passet i schemavyn och redigera passets tider genom att klicka på passet och välja "redigera pass".

Vad händer om en anställd glömmer att checka in eller ut?
Om en anställd glömmer att checka in och/eller ut kommer de stämplade/redigerade timmarna att förbli tomma och de schemalagda timmarna kommer att visas. Om medarbetaren i fråga kan dela sina ankomst- och avgångstider med dig kan du justera tiderna i godkännandemodalen som visas ovan.