Genvägar i schemat
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genvägar i schemat

Du kan snabbt och effektivt dubblera, kopiera och klistra in pass på nya dagar. Du kan såklart även kopiera hela dagar eller veckor och på så sätt snabbt bygga upp ditt schema.

Kom ihåg att du även kan högerklicka i schemat för att navigera dig ännu mer effektivt.

Kopiera och klistra in pass eller dagar

Från veckovyn:

1. Högerklicka på passet eller dagen och tryck på kopiera.

2. Högerklicka nu där du önskar att klistra in det du kopierat.

3. Tryck “Klistra in”

Kopiera och klistra in en vecka

Från veckovyn:

1. Tryck på de tre prickarna i den högra sidan av veckan.

2. Välj "Kopiera vecka”.

3. Tryck på prickarna igen i veckan du vill klistra in till, tryck på "klistra in"