Hur man skriver ut schemat.

Alla användare kan ladda ner och skriva ut en veckas schema i Workfeed med bara några få klick. Den här artikeln visar hur det fungerar.

Berry van Waarden avatar
Skrivet av Berry van Waarden
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hur man skriver ut schemat:

För att skriva ut ett schema från Workfeed måste du först ladda ner det som en PDF. Du kan göra detta på två olika sätt: genom att klicka på de tre prickarna längst upp till höger i schemat eller genom att klicka på ikonen Skriv ut 🖨 längst upp till höger på din skärm.

Skillnaden mellan de två är att alternativet med de tre punkterna laddar ner schemat för den specifika veckan, medan ikonen Skriv ut 🖨 laddar ner schemat för hela datumintervallet.

Skriv ut schemat med hjälp av punkterna

När du har klickat på punkterna kommer alternativet "Skriv ut vecka" att visas. Om du klickar på detta laddas schemat ner som en PDF, så att du kan skriva ut det.

Skriv ut schemat med hjälp av utskriftsikonen

Klicka bara på ikonen Skriv ut 🖨 längst upp till höger på skärmen för att ladda ner alla veckor i det datumintervall du valt på en gång.

FAQ

Kan jag ladda ner flera veckor på en gång?
Ja, "Skriva ut schemat med hjälp av utskriftsikonen" visar hur det fungerar.

Kan jag ladda ner flera avdelningar samtidigt?

Nej, du kan bara ladda ner en avdelning åt gången som PDF.

Kan jag ladda ner flera avdelningar tillsammans på en sida?
Nej, flera avdelningar måste skrivas ut på separata sidor.