Inzichten
Werknemersinzichten
Verzamel feedback met Shift Scores
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Workfeed geloven we dat het ontvangen van feedback cruciaal is voor het runnen van een bloeiende werkplek. Maar als drukke manager kan het lastig zijn om tijd te vinden voor het verzamelen van feedback.

Met shift scores is het echter gemakkelijk. De shiftscore vraagt elke medewerker hoe ze hun laatste shift zouden beoordelen van 1-5 en vraagt ook naar de reden achter de beoordeling.

Shift Scores activeren

1. Open de werknemerslijst

2. Klik op "Werknemersinzichten" bovenaan de lijst

3. Navigeer naar Shift scores en zorg ervoor dat het is ingeschakeld

4. Nu hebben werknemers de optie om hun feedback te delen nadat een shift is afgelopen

5. Alle antwoorden worden verzameld op de "Werknemersinzichten" pagina.

Zo kunnen werknemers hun shift beoordelen

1. De werknemer checkt uit voor een shift of opent een voorgaande shift

2. In de gedetailleerde weergave van de shift zien ze de optie om hun shift te beoordelen

3. De werknemers beoordelen hun shifts variërend van verschrikkelijk tot geweldig en delen de reden (optioneel) achter hun beoordeling

FAQ

Kan ik de scores vergelijken tussen afdelingen?

Ja, als je meerdere afdelingen hebt kun je de Shift-score filteren op afdelingen en zelfs rollen.

Kan ik de Shift Score alleen inschakelen voor een geselecteerde groep medewerkers?

Nee, vanaf nu is het of voor iedereen of voor niemand. Maar werknemers kunnen zelf bepalen of ze feedback willen geven, dit is dus niet verplicht.

Hoe kan ik de Shift Score benutten als deze eenmaal is verzameld?

Er zijn verschillende manieren waarop je de score kunt benutten. Je kunt bijvoorbeeld voor elke afdeling een doel stellen hoe hoog de score moet zijn. Bovendien kun je naar de feedback van werknemers kijken om te bepalen hoe tevreden ze zijn in het algemeen.