Profielinstellingen FAQ.

Heb je vragen over je profielinstellingen in Workfeed? We hebben hier veelgestelde vragen verzameld.

Berry van Waarden avatar
Geschreven door Berry van Waarden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor werknemers.

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

1. Ga naar de inlogpagina en klik op de link "Wachtwoord vergeten".

2. Voer nu je e-mailadres in.

3. Nu ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Hoe verander ik de taal van Workfeed?

1. Klik vanaf het startscherm van je Workfeed-app op de instellingen in de linkerbovenhoek.

2. Klik op de knop "Taal en format".

3. Selecteer de gewenste taal.

Hoe verander ik het tijdsformaat in Workfeed?

1. Klik vanaf het startscherm van je Workfeed-app op de instellingen in de linkerbovenhoek.

2. Klik op de knop "Taal en format".

3. Kies bij "Tijdsformaat" je voorkeur tussen AM/PM of 24-uursklok.

Hoe upload ik een profielfoto?

1. Klik vanaf het startscherm van je Workfeed-app op de instellingen in de linkerbovenhoek.

2. Klik op het kleine potloodje naast je standaardfoto.

3. Nu kun je je nieuwe profielfoto uploaden.

Voor beheerders.

Hier zijn nog wat meer vragen en antwoorden die alleen relevant zijn voor beheerders ✌️

Kan ik verwijderde werknemersprofielen opnieuw aanmaken

Als je een werknemer hebt verwijderd en je wilt ze terug in je account, nodig ze dan uit zoals je nieuwe werknemers zou uitnodigen.

Hoe kan ik shifts van een werknemer naar een andere overzetten?

1. Open de teamlijst en selecteer de werknemer wiens diensten je wilt overzetten.

2. Klik op de knop "profiel bewerken" in de rechterbovenhoek.

3. Klik nu op de knop "Shift overzetten" die zich net boven de knop gebruiker verwijderen bevindt.

4. Selecteer de periode van de shifts die je wilt overzetten. Dit betekent dat alle shifts in deze periode worden meegenomen.

5. Bepaal of je alle shifts van de werknemer wilt overzetten of alleen die voor een specifieke rol.

6. Kies een ontvanger of maak de shifts beschikbaar voor alle werknemers.

7. Bevestig de overdracht en je bent klaar.

Hoe kan ik mijn werknemers opnieuw uitnodigen als ze al eens zijn uitgenodigd?

1. Open hun profiel vanuit de teamlijst.

2. Bovenaan hun profiel zie je het kleine vakje "Wachtend op gebruiker", klik op de blauwe link "Geen e-mail ontvangen".

3. Controleer nu voordat je een nieuwe uitnodigingslink verstuurt of het e-mailadres klopt.

E-mail al in gebruik - wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je de werknemer aanmaakt met zowel e-mail als naam tegelijkertijd.