Naar de hoofdinhoud

Profielinstellingen FAQ

Heb je vragen over je profielinstellingen in Workfeed? We hebben hier veelgestelde vragen verzameld.

Voor werknemers

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

  1. Ga naar de inlogpagina en klik op de link "Wachtwoord vergeten?".

  2. Voer nu je e-mailadres in.

  3. Nu ontvang je een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Hoe verander ik de taal van Workfeed?

  1. Klik op "Instellingen" onder je naam bovenaan de startpagina. Op de computer klik je eerst op je profielfoto rechtsboven.

  2. Klik op "Taal en opmaak".

  3. Kies de gewenste taal onder "Taal".

Hoe verander ik het tijdsformaat in Workfeed?

  1. Klik op "Instellingen" onder je naam bovenaan de startpagina. Op de computer klik je eerst op je profielfoto rechtsboven.

  2. Klik op "Taal en opmaak".

  3. Kies bij "Tijdnotatie" tussen "AM/PM" en "24-uursklok".

(Let op: als de weergegeven tijden van shifts in het rooster veranderen wanneer je in een andere tijdzone bent dan normaal, komt dat doordat Workfeed uitgaat van de lokale tijdzone van je apparaat.)

Hoe schakel ik over naar het donkere thema?

  1. Klik op "Instellingen" onder je naam bovenaan de startpagina. Op de computer klik je eerst op je profielfoto rechtsboven.

  2. Klik op "Thema".

  3. Kies "Licht", "Donker" of "Systeem". Met "Systeem" volgt Workfeed het thema dat je telefoon of computer gebruikt.

Het thema geldt alleen voor jou. Het verandert niet hoe Workfeed eruitziet voor je collega's.

Hoe upload ik een profielfoto?

  1. Klik op "Instellingen" onder je naam bovenaan de startpagina. Op de computer klik je eerst op je profielfoto rechtsboven.

  2. Klik op "Profiel" en klik daarna op "Profiel bewerken".

  3. Klik op het potlood bij je profielfoto en upload je nieuwe foto.

  4. Klik op "Opslaan".

Voor beheerders

Kan ik gearchiveerde werknemersprofielen herstellen?

Als je een medewerker hebt gearchiveerd en deze weer aan je account wilt toevoegen, ga dan naar Teamlijst → klik op "Gearchiveerde gebruikers" → zoek de gebruiker en klik op "Herstellen". Als de werknemer opnieuw moet kunnen inloggen, zorg er dan voor dat je het vakje "Verstuur e-mail uitnodiging" aanvinkt.

Hoe kan ik shifts van een werknemer naar een andere overzetten?

  1. Open de teamlijst en selecteer de werknemer wiens shifts je wilt overzetten.

  2. Klik op de knop "Profiel bewerken" in de rechterbovenhoek.

  3. Klik nu op de knop met de naam "Shifts overdragen", direct boven de knop "Archiveer gebruiker".

  4. Selecteer de periode van de shifts die je wilt overzetten. Dit betekent dat alle shifts in deze periode worden meegenomen.

  5. Bepaal of je alle shifts van de werknemer wilt overzetten of alleen die voor een specifieke rol.

  6. Kies een ontvanger of maak de shifts beschikbaar voor alle werknemers.

  7. Bevestig de overdracht en je bent klaar.

Hoe kan ik mijn werknemers opnieuw uitnodigen als ze al eens zijn uitgenodigd?

  1. Open hun profiel vanuit de teamlijst.

  2. Bovenaan hun profiel zie je het kleine vakje "Wachtend op gebruiker", klik op de blauwe link "Geen e-mail ontvangen?".

  3. Controleer nu voordat je een nieuwe uitnodigingslink verstuurt of het e-mailadres klopt.

E-mail al in gebruik - wat moet ik doen?

Zorg ervoor dat je de werknemer aanmaakt met zowel e-mail als naam tegelijkertijd.

Was dit een antwoord op uw vraag?